Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žarnokai gerai išvalomi ir keletą kartų perplaunami. Paskui sudedami į šaltą vandenį, 30 min. paverdami, atšaldomi ir supjaustomi, kaip lakštiniai.
Svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepinami, įberiama raudonųjų pipirų, mairūno,įdedama pomidorų pastos. Viskas sumaišoma su žarnokais, įpilama 1 - 2 stiklinės vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama.
Suminkštėję žarnokai sumaišomi su leču ir salierų lapais.
Miltai išleidžiami truputyje vandens arba grietinės, supilami į žarnokus, ir viskas užvirinama.
Prie žarnokų galima patiekti virtas bulves arba jų košę.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |