Greitoji paieška

Veršiuko žarnokai (Vengrija)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žarnokai gerai išvalomi ir keletą kartų perplaunami. Paskui sudedami į šaltą vandenį, 30 min. paverdami, atšaldomi ir supjaustomi, kaip lakštiniai.

Svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepinami, įberiama raudonųjų pipirų, mairūno,įdedama pomidorų pastos. Viskas sumaišoma su žarnokais, įpilama 1 - 2 stiklinės vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama.

Suminkštėję žarnokai sumaišomi su leču ir salierų lapais.

Miltai išleidžiami truputyje vandens arba grietinės, supilami į žarnokus, ir viskas užvirinama.

Prie žarnokų galima patiekti virtas bulves arba jų košę.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • lečas:1 stiklinė
  • Mairūnas:1/3 šaukštelio
  • Miltai:2 šaukštai
  • Pomidorų pasta:1 šaukštas
  • Raudonieji pipirai:truputis
  • Salierai:1 šaukštas
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Taukai:4 šaukštai
  • žarnokai:750 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?