Greitoji paieška

Veršiuko žarnokai (Vengrija)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žarnokai gerai išvalomi ir keletą kartų perplaunami. Paskui sudedami į šaltą vandenį, 30 min. paverdami, atšaldomi ir supjaustomi, kaip lakštiniai.

Svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepinami, įberiama raudonųjų pipirų, mairūno,įdedama pomidorų pastos. Viskas sumaišoma su žarnokais, įpilama 1 - 2 stiklinės vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama.

Suminkštėję žarnokai sumaišomi su leču ir salierų lapais.

Miltai išleidžiami truputyje vandens arba grietinės, supilami į žarnokus, ir viskas užvirinama.

Prie žarnokų galima patiekti virtas bulves arba jų košę.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • lečas:1 stiklinė
  • Mairūnas:1/3 šaukštelio
  • Miltai:2 šaukštai
  • Pomidorų pasta:1 šaukštas
  • Raudonieji pipirai:truputis
  • Salierai:1 šaukštas
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Taukai:4 šaukštai
  • žarnokai:750 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?