Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pailgą mėsos gabalą išilgai įpjaukite, į įpjovą įberkite druskos ir prieskonių, lygiu sluoksniu sudėkite slyvas be kauliukų, abrikosus arba obuolius. Mėsą suriškite siūlu, kad būtų pailgos formos, ir įdėkite į šaltą nesūdytą vandenį. Užvirinkite, nugraibykite putas ir virkite 2 - 2,5 valandos. Likus valandai iki virimo pabaigos, pridėkite druskos, norint - ir prieskoninių daržovių. Mėsą ataušinkite sultinyje, paskui išimkite ir paslėkite. Valgykite šaltą, supjaustytą plonais griežinėliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |