Įdarytas žąsies vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šventinis grybais įdarytas žąsies vyniotinis.

Gaminimas

Išvalyta žąsis perpjaunama išilgai, nupjaunamas kaklas ir sparnai. Mėsa atskiriama nuo kaulų, išlyginama ir iš jos suformuojamas keturkampis.

Grybai išverdami, pasūdomi, supjaustomi, pakepinami su svogūnu.

Džiūvėsiai išmirkomi piene, nuspaudžiami ir sumalami kartu su kiauliena bei žąsies kepenėlėmis. Į masę įmušami kiaušiniai, sudedami grybai, viskas išmaišoma ir pagardinama.

Ant žasienos sudedamas įdaras. Mėsa suvyniojama, surišama, sulaistoma riebalais ir įsukama į foliją.

Orkaitėje kepama apie 1 val.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Džiūvėsiai:1 stiklinė
  • Grybai:truputis
  • Kepenėlės:1 vnt.
  • Kiauliena:300 g.
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Lašinukai:50 g.
  • Mairūnas:pagal skonį
  • Pienas:truputis
  • Pipirai:pagal skonį
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Žąsis:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?