Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šventinis grybais įdarytas žąsies vyniotinis.
Išvalyta žąsis perpjaunama išilgai, nupjaunamas kaklas ir sparnai. Mėsa atskiriama nuo kaulų, išlyginama ir iš jos suformuojamas keturkampis.
Grybai išverdami, pasūdomi, supjaustomi, pakepinami su svogūnu.
Džiūvėsiai išmirkomi piene, nuspaudžiami ir sumalami kartu su kiauliena bei žąsies kepenėlėmis. Į masę įmušami kiaušiniai, sudedami grybai, viskas išmaišoma ir pagardinama.
Ant žasienos sudedamas įdaras. Mėsa suvyniojama, surišama, sulaistoma riebalais ir įsukama į foliją.
Orkaitėje kepama apie 1 val.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |