Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Olandiškas raudonųjų kopūstų su obuoliais receptas.
Kopūstą nulupti, nuplauti ir supjaustyti. Keptuve įkaitinti sviestą, jame pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus ir kepti maždaug 10 min. , kol "ištirps". Po to įpilti vandens, kad kopūstai būtų apsemti, įdėti lauro lapą, gvazdikėlius, įberti druskos, pipirų. Virti ant silpnos ugnies 45 min.
Obuolius nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais; ryžius nuplauti ir viską sudėti į kopūstus. Įberti cinamono ir cukraus pagal skonį. Uždengti ir virti dar 45 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |