Troškinys iš kurapkų

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj acto galima naudoti citrinos sultis.

Paruoštas kurakpas iš viršaus ir vidaus įtrinti rūgščiomis sultimis ir uždengus 6-8 valandas palaikyti šaltai.

Tada kartu su kaulais perpjauti į 4 dalis ir apie valandą virti. Nugraibius putas, pasūdyti, sudėti supjaustytas prieskonines daržoves ir svogūną.

Išvirusią mėsą atskirti nuo kaulų, supjaustyti gabalais, apvolioti miltais ir kepti taukuose, kol apsitrauks ruda plutele.

Įpilti sultinio su morkomis ir virti palaistant vynu. Galima pridėti miltų, kad padažas būtų tirštesnis.

Troškinį patiekti padaže.

Prie valgio tinka virtos bulvės arba ryžiai ir slyvų ar obuolių košės.

Ingredientai

  • Actas:2 šaukštai
  • Druska:pagal skonį
  • Kurapkos:2 vnt.
  • Miltai:2 šaukštai
  • Morkos:1 vnt.
  • Petražolės šaknys:1 vnt.
  • Raudonas vynas:stiklinė
  • Raudonieji pipirai:truputis (maltų)
  • Riebalai:2 šaukštai
  • Salieras:0,5 vnt.
  • Svogūnai:1 vnt.
  • Vanduo:0,5 l
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?