Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vietoj acto galima naudoti citrinos sultis.
Paruoštas kurakpas iš viršaus ir vidaus įtrinti rūgščiomis sultimis ir uždengus 6-8 valandas palaikyti šaltai.
Tada kartu su kaulais perpjauti į 4 dalis ir apie valandą virti. Nugraibius putas, pasūdyti, sudėti supjaustytas prieskonines daržoves ir svogūną.
Išvirusią mėsą atskirti nuo kaulų, supjaustyti gabalais, apvolioti miltais ir kepti taukuose, kol apsitrauks ruda plutele.
Įpilti sultinio su morkomis ir virti palaistant vynu. Galima pridėti miltų, kad padažas būtų tirštesnis.
Troškinį patiekti padaže.
Prie valgio tinka virtos bulvės arba ryžiai ir slyvų ar obuolių košės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |