Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jugoslaviškas ryžiais įdaryto karpio receptas.
Ryžius nuplauti, išvirti pasūdytame vandenyje; vandenį nupilti, ryžius nuvarvinti.
Tuo tarpu puode pašildyti maždaug 30 g. aliejaus, apkepinti smulkiai supjaustytus svogūnus; sukrėsti ryžius, supilti citrinos sultis, įberti pipirų, raudonųjų pipirų ir, jei reikia, druskos.
Karpį paruošti, išvalyti, perpjauti pilvą, nuplauti. Pridėti ryžių įdaro, įpjovos galus susiūti. Pavoliot karpį kukurūzų miltuose.
Į skardą supilti likusį aliejų, pašildyti, įdėti prieskoniais pabarstytą žuvį. Kepti 30 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Tada karpį apversti ir kepti dar 15 - 20 min.
Tiekiant, išimti siūlus, papuošti salotų lapais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |