Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Tai žuvies pyragas pagal švedišką receptą. Jis ypač tinka su bulvėmis arba lapinėmis salotomis.
Žuvies filė nuvaloma, apšlakstoma actu, pasūdoma ir patroškinama savo sultyse.
Paskui atšaldoma ir sumalama kartu su dešrelėmis, svogūnais ir išmirkytomis bei nuspaustomis pyrago riekėmis.
Petražolės ir kaparėliai sumaišomi su faršu, įberiama druskos, įpilama acto.
Paruošta masė sukrečiama į sviestu išteptą formą. Grietinėlė išplakama su tryniais, sumaišoma su atskirai išplaktais baltymais ir užpilama ant faršo.
Kepama vidutinio karštumo orkaitėje 20 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |