Greitoji paieška

Kalėdinis žuvies suflė (pyragas)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Tai žuvies pyragas pagal švedišką receptą. Jis ypač tinka su bulvėmis arba lapinėmis salotomis.

Gaminimas

Žuvies filė nuvaloma, apšlakstoma actu, pasūdoma ir patroškinama savo sultyse.

Paskui atšaldoma ir sumalama kartu su dešrelėmis, svogūnais ir išmirkytomis bei nuspaustomis pyrago riekėmis.

Petražolės ir kaparėliai sumaišomi su faršu, įberiama druskos, įpilama acto.

Paruošta masė sukrečiama į sviestu išteptą formą. Grietinėlė išplakama su tryniais, sumaišoma su atskirai išplaktais baltymais ir užpilama ant faršo.

Kepama vidutinio karštumo orkaitėje 20 min.

Ingredientai

  • Actas:truputis
  • Dešrelės:50 g.
  • Druska:truputis
  • Grietinė:1/4 l.
  • Kaparėliai:1-2 šaukšteliai
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Lašinukai:50 g.
  • Petražolės lapeliai:1/2 stiklinės
  • Pienas:5 šaukštai
  • Pyragas:2 riekelės
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Žuvies filė:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?