Greitoji paieška

Kepta vėgėlė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 5)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vėgėlės raumenys be odos ir kaulų supjaustomi gabalais, apibarstomi druska ir pipirais, apvoliojami miltais ir iškepti aliejuje.

Prie keptos vėgėlės paduodamos virtos bulvės; užpilama raudonuoju padažu (receptą galite rasti šioje svetainėje), apibarstoma petražolėmis, sumaišytomis su kapotu česnaku.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

DAROKOSA
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

Paprasta,lengva ir skanu

DRAKOSA
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

TURI BUTI LABAI SKANU

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?