Greitoji paieška

Kepta vėgėlė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 5)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vėgėlės raumenys be odos ir kaulų supjaustomi gabalais, apibarstomi druska ir pipirais, apvoliojami miltais ir iškepti aliejuje.

Prie keptos vėgėlės paduodamos virtos bulvės; užpilama raudonuoju padažu (receptą galite rasti šioje svetainėje), apibarstoma petražolėmis, sumaišytomis su kapotu česnaku.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

DAROKOSA
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

Paprasta,lengva ir skanu

DRAKOSA
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

TURI BUTI LABAI SKANU

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?