Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vandenį su trupučiu druskos ir paverdame 10 min. Išėmę truputį atvėsiname. Mėsmale sumalame svogūną, virtą morką ir išmirkytą piene batoną. Viską sumaišome su žuvies faršu, įmušame kiaušinį, sudedame prieskonius ir išminkę formuojame kukulius. Juos sudedame į pasūdytą vandenį ir verdame 10 min. Išgriebtus kukulius sudedame į išsižiojusią ungurio galvą, apdedame morkų griežinėliais, dedame į orkaitę ir kepame 15 min. Iškeptą papuošiame petražolėmis ir citrinos skiltelėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |