Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Receptas 4-ioms porcijoms. Plekšnių filė nuplauti, nusausinti, apibarstyti druska ir apšlakstyti citrinos sultimis. Svogūnus nulupti, supjaustyti smulkiais kubeliais ir apkepinti su 2 šaukštais sviesto. Plokščią karščiui atsparų indą ištepti sviestu. Filė apvolioti džiūvesėliuose ir sudėti vieną prie kitos. Kiaušinį išplakti, įberti petražolių, sukrėsti apkepintus svogūnus. Plakiniu užpilti žuvis, apibarstyti tarkuotu sūriu ir sviestu. Kepti ant vidurinio orkaitės įtvaro. Papuošti ir iš karto patiekti. Skanaus!
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |