Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kūčių patiekalas
Džiovinti baravykai pamerkiami dvejom valandom į pasūdytą šiltą pieną. Vėliau truputyje vandens išverdami ir nuvarvinami.
Sūdyti grybai nuplaunami ir sumalami kartu su virtais džiovintais baravykais bei aliejuje pakepintu svogūnu.
Grybams ataušus, įberiama pipirų, druskos, ištrintos su česnako skiltele ir gerai išmaišoma. Sudedama į salotinę ir apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |