Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Greitai pagaminamas skanus padažas, puikiai tinkantis patiekti su makaronais.
Riebalus ištirpinkite keptuvėje arba nedideliame puode, sudėkite kapotą svogūną, faršą ir maišant šildykite, kol mėsa pašviesės. Tada įberkite miltų, įpilkite vandens, pridėkite grietinės ir maišant dar pavirinkite kelias minutes. Pagardinkite ir karštą patiekite ant stalo.
Faršo padažą galima pagaminti ir iš nesuvartotos virtos arba keptos mėsos, sumalus ją mėsmale arba sukapojus peiliu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |