Greitoji paieška

Faršo padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 3)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Greitai pagaminamas skanus padažas, puikiai tinkantis patiekti su makaronais.

Gaminimas

Riebalus ištirpinkite keptuvėje arba nedideliame puode, sudėkite kapotą svogūną, faršą ir maišant šildykite, kol mėsa pašviesės. Tada įberkite miltų, įpilkite vandens, pridėkite grietinės ir maišant dar pavirinkite kelias minutes. Pagardinkite ir karštą patiekite ant stalo.

Faršo padažą galima pagaminti ir iš nesuvartotos virtos arba keptos mėsos, sumalus ją mėsmale arba sukapojus peiliu.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Faršas:250g
  • Grietinė:2 - 3 šaukštai
  • margarinas arba kt. riebalai:1 šaukštas
  • Miltai:1 šaukštelis
  • Pipirai:Pagal skonį
  • pomidorų tyrė (nebūtina):Pusė stiklinės
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Vanduo:Stiklinė
  • Žalumynai:Pagal skonį
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?