Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Patiekalas vaikams nuo 1 metų. Receptas 2 porcijoms.
Veršienos kepenis nuplauti, nuvalyti, sumalti arba smulkiai sukapoti. Pertrinti per rėtį, sumaišyti su išmirkyta sausio batono riekute be plutos, įdėti truputuką krapų arba sukapotų petražolių lapelių, 1 kiaušinio trynį; gerai suplakti baltymą iki putų ir atsargiai įmaišyti į masę. Sutepti sviestu nedidelį puoduką arba mažą formą, į ją sudėti kepenis ir pastatyti į kitą indą, ant kurio dugno įpilti karšto vandens (garams).
Garuose virti 1 valandą, ant viršaus uždėti vaškinį popierių ir uždengti dangteliu.
Patiekti su bulvių tyre.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |