Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Burokėlių salotos aštriau. Su krienais, gvazdikėliais ir citrina. Ne tik gurmanams.
Neluptus burokėlius išverdame arba iškepame. Ataušiname, nulupame, supjaustome makaronais arba labai plonais griežinėliais, sudedame į emaliuota indą ir pabarstome trintais krienais.
Marinatą verdame su cinamonu, gvazdikėliais, citrinos žievele, cukrumi, pipirais bei laurų lapeliais. Ataušiname, perkošiame ir užpilame ant burokėlių.
Paliekame pastovėti 2-3 valandas. Prieš valgant užpilame alyvuogių aliejaus.
Skanaus!
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |