Paruošiamas per: 1 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Belgiška tiršta Briuselio kopūstu sriuba.
Briuselio kopūstus nulupti, nuplauti, pavirinti pasūdytame vandenyje ir duoti jiems nuvarvėti. Puode pašildyti sviestą, pakepinti jame kopūstus, apibarstyti miltais ir sudrėkinti vandeniu, romu arba sultiniu. Įdėti druskos, pipirų, muskato, uždengti dangčiu ir virti maždaug 1 val., paskui viską sutrinti į košę. Iš kiaušinio trynio ir grietinės padaryti užpilą, supilti į sriubą.
Patiekti su skrebučiais, apkepintai svieste.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |