Greitoji paieška

Belgiška sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Belgiška tiršta Briuselio kopūstu sriuba.

Gaminimas

Briuselio kopūstus nulupti, nuplauti, pavirinti pasūdytame vandenyje ir duoti jiems nuvarvėti. Puode pašildyti sviestą, pakepinti jame kopūstus, apibarstyti miltais ir sudrėkinti vandeniu, romu arba sultiniu. Įdėti druskos, pipirų, muskato, uždengti dangčiu ir virti maždaug 1 val., paskui viską sutrinti į košę. Iš kiaušinio trynio ir grietinės padaryti užpilą, supilti į sriubą.

Patiekti su skrebučiais, apkepintai svieste.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?