Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Pieniška grybų sriuba.
Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite joje sviestą ir apie 2-3 min. pakepkite supjaustytus grybus (galite naudoti naminius arba pievagrybius).
Tada sudėkite susmulkintus svogūną ir česnaką. Kepkite 2-3 min.
Į puodą supilkite vištienos sultinį ir užvirkite. Tada sudėkite apkeptus grybus. Šiek tiek pavirkite. Supilkite pieną (arba grietinėlę). Jei norite, kad sriuba būtų tiršta, po truputį berkite miltus, nuolat maišydami. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų bei peletrūno. Nepamirškite įdėti čiobrelio.
Virkite sriubą 10 min. Galite papuošti petražolės šakele.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |