Greitoji paieška

Grybų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Pieniška grybų sriuba.

Gaminimas

Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite joje sviestą ir apie 2-3 min. pakepkite supjaustytus grybus (galite naudoti naminius arba pievagrybius).

Tada sudėkite susmulkintus svogūną ir česnaką. Kepkite 2-3 min.

Į puodą supilkite vištienos sultinį ir užvirkite. Tada sudėkite apkeptus grybus. Šiek tiek pavirkite. Supilkite pieną (arba grietinėlę). Jei norite, kad sriuba būtų tiršta, po truputį berkite miltus, nuolat maišydami. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų bei peletrūno. Nepamirškite įdėti čiobrelio.

Virkite sriubą 10 min. Galite papuošti petražolės šakele.

Ingredientai

  • Česnakas:1 skiltelė
  • Čiobreliai :truputis
  • Druska:pagal skonį
  • Grybai:2-3 stiklinės
  • Miltai:3 šaukštai
  • peletrūnas:1/2 šaukštelio
  • Pienas:2 stiklinės
  • Pipirai:pagal skonį
  • Sviestas:4 šaukštai
  • Svogūnas:1/4 vnt.
  • Vištienos sultinys:1 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Mažėėė
Prieš 7 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Mėgstamiausia!

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?