Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Raugintus nuplautus ir nuspaustus kopūstus, kubeliais supjaustytas bulves sudėti į išvirtą mėsos sultinį ir pastatyti ant ugnies. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti riebaluose, apibarstyti kmynais, pipirais, miltais, viską maišant dar pakepinti ir supilti į sriubą. Aliejuje pakepinti griežinėliais supjaustytą dešrą, kubeliais supjaustytus lašinukus ir viską taip pat sudėti į sriubą.
Prieš patiekiant, sriubą paskaninti grietine ir įberti žalumynų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |