Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pasūdytame vandenyje išvirkite bulves. Nusausinkite ir atvėsinkite.
Atskirame inde sutarkuokite fermentinį sūrį, sudėkite smulkintus svogūnų laiškus, prieskonius, miltus bei 2 šaukštus sviesto. Šią masę išmaišykite ir iš jos padarykite 4 kamuolius. Jei yra galimybė, per naktį palikite šaldytuve.
Įkaitinkite likusį sviestą ir jame apkepkite virtas pusiau perpjautas bulves. Iškeptas laikykite šiltai.
Kiaušinius virkite apie 4 min.
Dėkite dar šiltą bulvių griežinėlį, ant viršaus rūkytos lašišos griežinėlį. Galiausiai ant lašišos uždėkite pusiau virtą kiaušinį (trynys turi likti pusiau skystas), ant jo dėkite greitinės ir užbarstykite česnakų laiškais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |