Greitoji paieška

Pyragėliai su įdaru

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
12 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Empanadas - argentinietiški pyragėliai su įdaru.

Gaminimas

Iš miltų, sviesto, trynių, šilto pieno, kėlimo miltelių užminkoma tešla. Ji 1 val. palaikoma, kad pakiltų.

Įdaras: mėsa smulkiai supjaustoma arba sumalama mėsmale. Smulkiai supjaustyti svogūnai ir grūstas česnakas pakepinami aliejuje, paskui sumaišomi su mėsa, nuvalytais ančiuviais ir kaparėliais. Mišinys apibarstomas 1 šaukštu miltų, praskiedžiamas mėsos sultiniu, paskaninamas pipirais bei mairūnu ir, nuolat maišant, kad neprisviltų, paverdamas ant mažos ugnies, kol išgaruoja sultinio perteklius. Taip pagamintą mėsos paštetą galima patiekti ir kaip užkandį su pyragu.

Tešla pyragėliams iškočiojama kuo ploniau. Iš gauto lakšto lėkštute išspaudžiami 10 cm. skersmens skrituliai, ant jų užkrečiama įdaro. Galima truputį įdėti razinų arba kietai virto kapoto kiaušinio. Pyragėlių kraštai gerai apspaudžiami. Prieš kepant pyragėliai palaikomi šaltoje vonioje. Kepami verdančiuose riebaluose. Galima kepti ir orkaitėje (20 - 30 min.), tik tada juos reikia aptepti kiaušiniu.

Valgomi karšti.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

birute
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

rasau pati auksciausia bala

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?