Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Pyragėliai su įdaru
Aprašymas
Empanadas - argentinietiški pyragėliai su įdaru.
Gaminimas
Iš miltų, sviesto, trynių, šilto pieno, kėlimo miltelių užminkoma tešla. Ji 1 val. palaikoma, kad pakiltų.
Įdaras: mėsa smulkiai supjaustoma arba sumalama mėsmale. Smulkiai supjaustyti svogūnai ir grūstas česnakas pakepinami aliejuje, paskui sumaišomi su mėsa, nuvalytais ančiuviais ir kaparėliais. Mišinys apibarstomas 1 šaukštu miltų, praskiedžiamas mėsos sultiniu, paskaninamas pipirais bei mairūnu ir, nuolat maišant, kad neprisviltų, paverdamas ant mažos ugnies, kol išgaruoja sultinio perteklius. Taip pagamintą mėsos paštetą galima patiekti ir kaip užkandį su pyragu.
Tešla pyragėliams iškočiojama kuo ploniau. Iš gauto lakšto lėkštute išspaudžiami 10 cm. skersmens skrituliai, ant jų užkrečiama įdaro. Galima truputį įdėti razinų arba kietai virto kapoto kiaušinio. Pyragėlių kraštai gerai apspaudžiami. Prieš kepant pyragėliai palaikomi šaltoje vonioje. Kepami verdančiuose riebaluose. Galima kepti ir orkaitėje (20 - 30 min.), tik tada juos reikia aptepti kiaušiniu.
Valgomi karšti.
Ingredientai
Receptas #6736
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |