Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kumpį, svogūną ir salierą 2 kartus permalti mėsmale arba smulkiai sukapoti peiliu ir gerai sumaišyti su kitais produktais.
Masę sukrėsti į riebalais išteptą pailgą keturkampę formą ir kepti 160-170C temperatūroje, kol iškeps (apie 1 valandą).
Išimtą iš formos patiekti karštą arba šaltą.
Prie karšto apkepo tinka virtos bulvės arba bulvių košė, pomidorų, svogūnų arba bet koks kitas aštriai pagardintas padažas ir salotos.
Šalto apkepo griežinėlius apdėlioti virtomis arba marinuotomis daržovėmis ir patiekti su šaltu padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |