Greitoji paieška

Kumpio apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kumpį, svogūną ir salierą 2 kartus permalti mėsmale arba smulkiai sukapoti peiliu ir gerai sumaišyti su kitais produktais.

Masę sukrėsti į riebalais išteptą pailgą keturkampę formą ir kepti 160-170C temperatūroje, kol iškeps (apie 1 valandą).

Išimtą iš formos patiekti karštą arba šaltą.

Prie karšto apkepo tinka virtos bulvės arba bulvių košė, pomidorų, svogūnų arba bet koks kitas aštriai pagardintas padažas ir salotos.

Šalto apkepo griežinėlius apdėlioti virtomis arba marinuotomis daržovėmis ir patiekti su šaltu padažu.

Ingredientai

  • Aštrus padažas:1-2 šaukšteliai
  • Druska:pagal skonį
  • Faršas:250 g. (liesas)
  • Kiaušiniai:1-2 vnt.
  • Kumpis:300 g.
  • Malti džiūvėsėliai:2 šaukštai
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pyragas:1 stiklinė (supjaustyto kubeliais)
  • Riebalai:1 šaukštas
  • Salieras:1/2 vnt.
  • Sultinys:1 stiklinė
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?