Greitoji paieška

Kiaušininė duona

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Miltus ir druską persijoti į dubenį, įmaišyti cukrų ir viduryje padaryti duobutę. Mieles išmaišyti su pienu, supilti į miltus. Tada ant mielių užberti šiek tiek miltų ir palikti šiltai 15 min., kol suputos. Nedideliame dubenyje sumaišyti kiaušinius ir aliejų. Supilti į miltus ir išmaišyti, kol gausis tešla. Minkyti tešlą 8 – 10 min., kol ji taps lygi ir elastinga. Dėti į aliejumi pateptą dubenį, uždengti ir šiltai kildinti, kol padvigubės, apie 1 val. Iš pakilusios tešlos suformuoti kepalą, jį dėti į riebalais pateptą formą ir dar pakildinti apie 30 - 40 min. Kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje 35 - 40 min.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?