Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Miltus ir druską persijoti į dubenį, įmaišyti cukrų ir viduryje padaryti duobutę. Mieles išmaišyti su pienu, supilti į miltus. Tada ant mielių užberti šiek tiek miltų ir palikti šiltai 15 min., kol suputos. Nedideliame dubenyje sumaišyti kiaušinius ir aliejų. Supilti į miltus ir išmaišyti, kol gausis tešla. Minkyti tešlą 8 – 10 min., kol ji taps lygi ir elastinga. Dėti į aliejumi pateptą dubenį, uždengti ir šiltai kildinti, kol padvigubės, apie 1 val. Iš pakilusios tešlos suformuoti kepalą, jį dėti į riebalais pateptą formą ir dar pakildinti apie 30 - 40 min. Kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje 35 - 40 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |