Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vietoj sultinio galima naudoti vandenį.
Viščiukus įtrinti citrinos sultimis ir druska, į pilvo ertmę įdėti šaukštą pjaustytų petražolės lapelių, sumaišytų su sviestu.
Užmovus ant iešmo viščiukus kepti 12-15 minučių virš žarijų arba elektriniame kaitintuve, kol apsitrauks rusva plutele.
Kepant kas 5 minutes apšlakstyti ištirpintu sviestu.
Iškepusius viščiukus tuoj pat patiekti, didesnius perpjauti per pus.
Iš grietinės, aštraus padažo ir sultinio arba vandens išvirti padažą ir pagardinti jį druska.
Prie šio valgio tinka virti ryžiai arba makaronai, šviežių agurkų, pomidorų arba salotų lapelių salotos ir maži svogūnai, išvirti šiek tiek pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, arba pjaustyti svogūnai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |