Greitoji paieška

Viščiukai kepti ant iešmo

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj sultinio galima naudoti vandenį.

Viščiukus įtrinti citrinos sultimis ir druska, į pilvo ertmę įdėti šaukštą pjaustytų petražolės lapelių, sumaišytų su sviestu.

Užmovus ant iešmo viščiukus kepti 12-15 minučių virš žarijų arba elektriniame kaitintuve, kol apsitrauks rusva plutele.

Kepant kas 5 minutes apšlakstyti ištirpintu sviestu.

Iškepusius viščiukus tuoj pat patiekti, didesnius perpjauti per pus.

Iš grietinės, aštraus padažo ir sultinio arba vandens išvirti padažą ir pagardinti jį druska.

Prie šio valgio tinka virti ryžiai arba makaronai, šviežių agurkų, pomidorų arba salotų lapelių salotos ir maži svogūnai, išvirti šiek tiek pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, arba pjaustyti svogūnai.

Ingredientai

  • Aštrus padažas:šaukštas
  • Citrinos sultys:1/2 citrinos
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:stiklinė
  • Petražolių lapeliai:2 šaukštai (susmulkintų)
  • Sviestas:3 šaukštai
  • viščiukai:2-4 vnt.
  • Vištienos sultinys:1/2 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?