Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Bulves nulupti, abudu galus truputį nupjauti, kad bulvės galėtų stovėti. Pro vieną bulvės galą šaukšteliu išgramdyti vidų, paliekant nestoras sieneles.
Į vidų pridėti mėsos masės ir uždengti nupjauta bulvės dalimi.
Sudėti į keptuvę ir aplaisčius riebalais kepti orkaitėje.
Mėsos įdaras.Virtą mėsą sumalti mėsmale, pridėti spirgintų svogūnų, maltų pipirų, druskos, kiaušinį ir viską gerai išmaišius sudėtį ir bulvių vidų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |