Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Grybus nuvalyti, sudėti į vandenį ir užvirinti.
Lašinius supjaustyti gabaliukais, pakepinti. Į puodą supilti aliejų, trintus prieskonius, suberti ryžius, sudėti gabaliukais supjaustytą ankštinį pipirą, grybus. Supilti grybų nuovirą, pasūdyti, įberti pipirų ir virti, kol nebeliks vandens.
Tada sudėti sviestą, uždengti puodą dangčiu ir 25 min. troškinti ant silpnos ugnies.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |