Greitoji paieška

Jautienos filė, kepta ant iešmo

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuo mėsos nugramdykite plėveles ir supjaustykite gabalais, kad būtų patogu kepti ant iešmo. Mėsą su prieskoniais sudėkite į stiklinį indą, įpilkite vyno, uždenkite ir 2 - 3 dienas laikykite šaltai. Paskui apdžiovinkite, suverkite ant iešmo ir sukiojant kepkite virš žarijų. Kartkartėmis patepkite ištirpintais riebalais.

Patiekite su aštriu padažu ir svogūnu bei petražolių salotomis. Svogūną supjaustykite plonais žiedais, apibarstykite smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais, įpilkite acto, įberkite šiek tiek druskos ir cukraus.

Ingredientai

  • didelis svogūnas:1 vnt.
  • Druska:Pagal skonį
  • džiovintos raugerškio uogos:100g
  • Jautienos filė:700 - 800g
  • Pipirai:Pagal skonį
  • vyno actas arba rūgštus vynas:100g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?