Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuo mėsos nugramdykite plėveles ir supjaustykite gabalais, kad būtų patogu kepti ant iešmo. Mėsą su prieskoniais sudėkite į stiklinį indą, įpilkite vyno, uždenkite ir 2 - 3 dienas laikykite šaltai. Paskui apdžiovinkite, suverkite ant iešmo ir sukiojant kepkite virš žarijų. Kartkartėmis patepkite ištirpintais riebalais.
Patiekite su aštriu padažu ir svogūnu bei petražolių salotomis. Svogūną supjaustykite plonais žiedais, apibarstykite smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais, įpilkite acto, įberkite šiek tiek druskos ir cukraus.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |