Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kiauliena supjaustyti tokiais gabalėliais, kad ją būtų galima suvynioti ir, šiek tiek pamušti plaktuku.
Ant mėsos dėti 2 pakepintus svogūnus, pagal skonį pipirų, druskos, petražolių ir krapų.
Mėsą susukti voleliu, jei reikia surišti siūlu ir troškinti padaže.
Padažas: 3 svogūnus pakepinti svieste, pridėti prieskonių, druskos, grietinės ir viską maišant, truputį pakaitinti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |