Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš jautienos bei kiaulienos išpjaukite gyslas ir mėsą smulkiai supjaustykite arba stambiai sumalkite. Į ją pridėkite prieskonių, gerai išmaišykite ir maždaug 12 val. palaikykite kambario temperatūroje. Po to mėsą kietai sukimškite į žarnas, 2 - 3 paras palaikykite 4 - 5 laipsnių temperatūroje, o paskui 7 - 9 paras - 10 - 12 laipsnių temperatūroje. Apdžiūvusias dešras rūkykite šaltuose dūmuose 1 - 2 paras.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
jau labai aiskiai viskas isdestyta(tai gaspadine,tokio recepto nedeciau,nesamone).
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |