Greitoji paieška

Kaimiška dešra

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš jautienos bei kiaulienos išpjaukite gyslas ir mėsą smulkiai supjaustykite arba stambiai sumalkite. Į ją pridėkite prieskonių, gerai išmaišykite ir maždaug 12 val. palaikykite kambario temperatūroje. Po to mėsą kietai sukimškite į žarnas, 2 - 3 paras palaikykite 4 - 5 laipsnių temperatūroje, o paskui 7 - 9 paras - 10 - 12 laipsnių temperatūroje. Apdžiūvusias dešras rūkykite šaltuose dūmuose 1 - 2 paras.

Ingredientai

  • Česnakai:truputis
  • Druska:15 g.
  • Jautiena:400 g.
  • Kalendra:truputis
  • Kartieji pipirai:truputis
  • Kiauliena:700 g.
  • Kvapieji pipirai:truputis
  • Lašinukai:300 g.
  • Spiritas:truputis
  • žarnos:keletas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

zibute
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

jau labai aiskiai viskas isdestyta(tai gaspadine,tokio recepto nedeciau,nesamone).

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?