Kaimiška dešra

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš jautienos bei kiaulienos išpjaukite gyslas ir mėsą smulkiai supjaustykite arba stambiai sumalkite. Į ją pridėkite prieskonių, gerai išmaišykite ir maždaug 12 val. palaikykite kambario temperatūroje. Po to mėsą kietai sukimškite į žarnas, 2 - 3 paras palaikykite 4 - 5 laipsnių temperatūroje, o paskui 7 - 9 paras - 10 - 12 laipsnių temperatūroje. Apdžiūvusias dešras rūkykite šaltuose dūmuose 1 - 2 paras.

Ingredientai

  • Česnakai:truputis
  • Druska:15 g.
  • Jautiena:400 g.
  • Kalendra:truputis
  • Kartieji pipirai:truputis
  • Kiauliena:700 g.
  • Kvapieji pipirai:truputis
  • Lašinukai:300 g.
  • Spiritas:truputis
  • žarnos:keletas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

zibute
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

jau labai aiskiai viskas isdestyta(tai gaspadine,tokio recepto nedeciau,nesamone).

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?