Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuvalytas kepenis sumalti, sumaišyti su bulvių koše, kiaušiniais, prieskoniais ir apkepintais riebaluose svogūnais.
Iš masės padaryti apvalius kotletus, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir apkepti karštuose riebaluose.
jei masė per skysta, įdėti miltų arba maltų džiūvėsėlių ir į keptuvę dėti šaukštu.
Padažui: pasūdyti grietinę ir sumaišyti su kapotais svogūnų laiškais.
Tiekti su žalių morkų ar kopūstų salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |