Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Keptos dešrelės ant iešmo. 1 porcija.
Jautieną ir kiaulieną, be sausgyslių ir plėvelių, sumalkite mėsmale. Sudėkite smulkiai kapotas su druska petražoles, sutrintą česnaką, muskato riešutą, pipirus, druską ir viską gerai išmaišykite.
Paruoštu įdaru nekietai prikimškite žarnas, perpjaukite per pusę, galus apvoliokite miltuose arba džiūvėsiuose, užmaukite ant iešmo ir kepkite ant žarijų maždaug 10 - 12 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |