Greitoji paieška

"Sodininko kepsnys"

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Keptos dešrelės ant iešmo. 1 porcija.

Gaminimas

Jautieną ir kiaulieną, be sausgyslių ir plėvelių, sumalkite mėsmale. Sudėkite smulkiai kapotas su druska petražoles, sutrintą česnaką, muskato riešutą, pipirus, druską ir viską gerai išmaišykite.

Paruoštu įdaru nekietai prikimškite žarnas, perpjaukite per pusę, galus apvoliokite miltuose arba džiūvėsiuose, užmaukite ant iešmo ir kepkite ant žarijų maždaug 10 - 12 min.

Ingredientai

  • Česnakai:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Jautiena:80 g.
  • Kartieji pipirai:pagal skonį
  • Kiauliena:80 g.
  • Kvapieji pipirai:pagal skonį
  • Miltai:truputis
  • muskato riešutas:pagal skonį
  • Petražolės:pagal skonį
  • žarnos:keletas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?