Greitoji paieška

Lietuviškos naminės dešrelės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 6)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą ir svogūnus smulkiai sumalkite. Lašinukus supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su malta mėsa, pridėkite druskos, pipirų, trinto česnako, vandens ir minkštai prikimškite žarnas.

Virkite maždaug 1 - 1,5 val. Po to dešras galite apkepti riebaluose.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Eleonora
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

Tai kiek laiko virti, nesupratau? :(

inga
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

skanu lengvai gaminama ir pigu

asta
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

virti 1.5 val kokia nesamone.20-30min

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?