Mėsos ir svogūnų kotletai su vyno padažu.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
0 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į faršą sudėti prieskonius, kiaušinį, kapotą svogūną, išminkyti, padaryti 4 - 6 kotletus ir kepti riebaluose, kol apsitrauks rusva plutele. Aštrų padažą pakaitinkite su grietine ir vynu ir karštą užpilkite ant kotletų. Palaikykite, kad jis šiek tiek įsigertų.

Patiekite su virtais ryžiais.

Ingredientai

  • Aštrus padažas:1 šaukštas
  • didelis svogūnas:1 vnt.
  • Druska:Pagal skonį
  • Faršas:250g
  • Grietinė:Pusė stiklinės
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Vynas:1 šaukštas
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?