Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Smulkiai supjaustytos morkos pakepinamos su lašiniais, kol pusiau suminkštėja. Tada dedama smulkiai pjaustyti svogūnai, kubeliais pjaustytos kepenėlės ir dar pakepinama.
Po to viskas ataušinama, 2 - 3 kartus sumalama mėsmale, pridedame sviesto, žalio kiaušinio, druskos, pipirų, pieno, ir viskas gerai išmaišoma.
Mišinys dedamas į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais išbarstytą formą ir iškepamas.
Patiekiant galima puošti petražolėmis ir kietai virtu kapotu kiaušiniu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |