Greitoji paieška

Paštetas iš kepenų.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Smulkiai supjaustytos morkos pakepinamos su lašiniais, kol pusiau suminkštėja. Tada dedama smulkiai pjaustyti svogūnai, kubeliais pjaustytos kepenėlės ir dar pakepinama.

Po to viskas ataušinama, 2 - 3 kartus sumalama mėsmale, pridedame sviesto, žalio kiaušinio, druskos, pipirų, pieno, ir viskas gerai išmaišoma.

Mišinys dedamas į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais išbarstytą formą ir iškepamas.

Patiekiant galima puošti petražolėmis ir kietai virtu kapotu kiaušiniu.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Kepenėlės:260g
  • Kiaušinis:pusė
  • Lašiniai:60g
  • morkos (vidutinio dydžio):2 vnt
  • Pienas:val. šaukštas
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Sviestas:40g
  • svogūnas (vidutinio dydžio):1 vnt
  • Žalumynai:Pagal skonį
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?