Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kepenys kelis kartus perplaunamos šaltu vandeniu ir, pašalinus plėves bei stambias kraujagysles, supjaustomos gabalais ir išverdamos piene. Verdant nuolatos maišoma ir žiūrima, kad neprisviltų.
Tuo pačiu metu su prieskoniais išverdama kiauliena (vandens turi būti tiek, kad šiek tiek apsemtų).
Atvėsusios kepenys ir kiauliena 2 kartus sumalama kartu su svogūnais.
Į puodą supilama 1,5 stiklinės mėsos sultinio, kuriame virė mėsa, grietinė, sudedamas sviestas, maišant supilami išplakti kiaušiniai ir viskas pakaitinama iki virimo.
Nukėlus nuo ugnies, sudedamas faršas, gerai išmaišoma, ir ant silpnos ugnies nuolat maišant verdama 12 min.
Baigiant virti, supilama į formas ir paliekama 24 val. pastovėti šaltai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |