Greitoji paieška

Šernienos paštetas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kepenys kelis kartus perplaunamos šaltu vandeniu ir, pašalinus plėves bei stambias kraujagysles, supjaustomos gabalais ir išverdamos piene. Verdant nuolatos maišoma ir žiūrima, kad neprisviltų.

Tuo pačiu metu su prieskoniais išverdama kiauliena (vandens turi būti tiek, kad šiek tiek apsemtų).

Atvėsusios kepenys ir kiauliena 2 kartus sumalama kartu su svogūnais.

Į puodą supilama 1,5 stiklinės mėsos sultinio, kuriame virė mėsa, grietinė, sudedamas sviestas, maišant supilami išplakti kiaušiniai ir viskas pakaitinama iki virimo.

Nukėlus nuo ugnies, sudedamas faršas, gerai išmaišoma, ir ant silpnos ugnies nuolat maišant verdama 12 min.

Baigiant virti, supilama į formas ir paliekama 24 val. pastovėti šaltai.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?