Žąsies juka

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš žąsies kojų, sparnų, kaklo, skilvio su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais išverdamas sultinys. Jis nukošiamas, sudedami džiovinti vaisiai ir verdama, kol viskas pasidaro minkšta. Įpilamas su druska išplaktas kraujas ir vėl užvirinama.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Džiovinti vaisiai:2 saujos
  • kraujas:1 stiklinė
  • Lauro lapai:2 vnt.
  • Miltai:žiupsnelis
  • Morkos:2 vnt.
  • petražolė:1 vnt.
  • Pipirai:10 vnt.
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Vanduo:2-3 l.
  • Žąsis:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?