Greitoji paieška

Argentinietiškas troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žirniai arba išmirkytos baltosios pupelės užpilama vandeniu ir kartu su lašinukais ir dešra apverdama.

Kitame puode užkaičiama aviena ir jautiena. Keletą min. pavirinus, sudedama prieskoniai ir vištiena, o mėsai beveik išvirus - daržovės (pomidorai paskiausiai). Kai viskas suminkštėja (daržovės neturi suvirti), mėsa ir dešra supjaustoma gabaliukais, o vištiena suskirstoma dalimis. Viskas sudedama į pašildytą dubenį.

Ingredientai

  • Aviena:125 g.
  • Baltagūžiai kopūstai:300 g.
  • Bulvės:500 g.
  • Česnakas:1-2 skiltelės
  • česnakinė dešra:125 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Jautiena:250 g.
  • kukurūzo burbuolė:1 vnt.
  • Lašinukai:100 g.
  • Mairūnas:1/2 šaukštelio
  • Morkos:150 g.
  • Pipirai:8 vnt.
  • Pomidorai:250 g.
  • saldūs ankštiniai pipirai:keletas
  • Salieras:1 vnt.
  • Svogūnai:3-4 vnt.
  • Vištiena:1/2 kg.
  • Žirniai:250 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?