Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žirniai arba išmirkytos baltosios pupelės užpilama vandeniu ir kartu su lašinukais ir dešra apverdama.
Kitame puode užkaičiama aviena ir jautiena. Keletą min. pavirinus, sudedama prieskoniai ir vištiena, o mėsai beveik išvirus - daržovės (pomidorai paskiausiai). Kai viskas suminkštėja (daržovės neturi suvirti), mėsa ir dešra supjaustoma gabaliukais, o vištiena suskirstoma dalimis. Viskas sudedama į pašildytą dubenį.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |