Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Gardūs troškinti karosai sultinyje.
Karosus nuvalyti ir pasūdyti. Išvirti prieskonių ir daržovių sultinį ir persunkti.
Karosai sudedami į puodą, užpilami karštu sultiniu, kad juos apsemtų ir troškinami, kol pasidarys minkšti.
Ištroškintus išimti, sudėti į pusdubenį, tik neatšaldyti. Į puode likusį skystimą įdėti šaukštą sviesto, miltų, gerai išmaišyti, kad neliktų kukulėlių, supilti grietinę ir gerai pakaitinti, kol padažas sutirštės. Jei reikia pridėti druskos ir pilti ant karosų.
Prie karosų tinka troškintos bulvės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |