Greitoji paieška

Troškinti karosai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gardūs troškinti karosai sultinyje.

Gaminimas

Karosus nuvalyti ir pasūdyti. Išvirti prieskonių ir daržovių sultinį ir persunkti.

Karosai sudedami į puodą, užpilami karštu sultiniu, kad juos apsemtų ir troškinami, kol pasidarys minkšti.

Ištroškintus išimti, sudėti į pusdubenį, tik neatšaldyti. Į puode likusį skystimą įdėti šaukštą sviesto, miltų, gerai išmaišyti, kad neliktų kukulėlių, supilti grietinę ir gerai pakaitinti, kol padažas sutirštės. Jei reikia pridėti druskos ir pilti ant karosų.

Prie karosų tinka troškintos bulvės.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:300 g.
  • karosai:1,5 kg.
  • Lauro lapai:1 vnt.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Morkos:1 vnt.
  • Petražolės:truputis
  • Pipirai:pagal skonį
  • Porai:truputis
  • Salierai:truputis
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?