Greitoji paieška

Voveraičių salotos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Puikiai tiks ant Kūčių stalo.

Gaminimas

Šviežias voveraites verdame apie 15 minučių, tada nuvarviname.

Žuvis smulkiai supjaustoma ir užpilama aliejumi, sumaišytu su actu ir prieskoniais. Žuvį paliekame marinuotis apie valandą.

Pomidoras supjaustomas griežinėliais, svogūnai smulkiai sukapojami.

Išimta iš marinato žuvis sluoksniuojama su voveraitėmis bei pomidorais, pabarstant svogūnais, pipirais ir druska. Po to užpilama marinatu, kuriame buvo žuvis.

Salotos puošiamos nedidelėmis sveikomis voveraitėmis ir pomidoro skiltelėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?