Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Puikiai tiks ant Kūčių stalo.
Šviežias voveraites verdame apie 15 minučių, tada nuvarviname.
Žuvis smulkiai supjaustoma ir užpilama aliejumi, sumaišytu su actu ir prieskoniais. Žuvį paliekame marinuotis apie valandą.
Pomidoras supjaustomas griežinėliais, svogūnai smulkiai sukapojami.
Išimta iš marinato žuvis sluoksniuojama su voveraitėmis bei pomidorais, pabarstant svogūnais, pipirais ir druska. Po to užpilama marinatu, kuriame buvo žuvis.
Salotos puošiamos nedidelėmis sveikomis voveraitėmis ir pomidoro skiltelėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |