Greitoji paieška

Šviežių kopūstų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj kiaulienos galima naudoti jautieną.

Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys.

Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, nuplikomi verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį.

Kiek pavirus, suberiama tarkuota morka ir pavirinama apie 30 minučių.

Kai kopūstai suminkštėja, sudedami riebaluose pakepinti ir sultiniu praskiesti miltai, lauro lapeliai, pipirai, pomidorų tyrė, pasūdoma ir dar trumpai paverdama.

Prieš tiekiant, užbalinama grietine ir apibarstoma žalumynais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Agnė
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

labai tinka sergantiems diabetu.Kalorijų mažai,angliavandenių pakankamai.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?