Greitoji paieška

Kiaulienos kepsnys su grybų padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Sotus pasirinkimas pietums. Garnyrui išsivirkite ryžių arba bulvių košės.

Gaminimas

Įkaitinę porą šaukštų aliejaus, jame troškinkite smulkintus svogūnus, česnaką bei supjaustytus pievagrybius 10-15 min. Tada supilkite vyną, padidinkite ugnį ir užvirę vyną pavirkite 4 min. Supilkite vištienos sultinį ir viskį (virkite, kol sunkos liks 2/3 ). Tada supilkite grietinėlę ir dar keletą minučių pavirkite.

Kiaušinį išplakite su 2 šaukštais vandens.

Kiaulienos kumpį supjaustykite norimo dydžio gabalais, juos šiek tiek pamuškite ir iš abiejų pusių pabarstykite druska bei pipirais. Paruoštus mėsos gabalus apvoliokite miltuose, paskui kiaušinio plakinyje ir galiausiai - džiūvėsiuose.

Įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių gražiai apkepdami iškepkite kepsnius.

Į padažą įberkite baziliko ir tuoj pat patiekite į stalą.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:5 šaukštaiĮkaitinę porą šayk
  • Baltas vynas:1/2 stiklinės
  • Bazilikas:2 šaukštai
  • Česnakas:2 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • Džiūvėsiai:2 stiklinės
  • Grietinėlė:1/2 stiklinės
  • Kiaulienos kumpis:700 g.
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Miltai:truputis
  • Pievagrybiai:500 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Svogūnai:1/4 stiklinės
  • Vanduo:2 šaukštai
  • viskis:1/4 stiklinės
  • Vištienos sultinys:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?