Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Lašinukus paspirginti. Spirgučius išimti, o taukuose pakepinti sumaltas kepenėles.
Maltą mėsą, pakepintas kepenėles, kiaušinius, spirgučius, išmirkytą bandelę, smulkiai supjaustytą svogūną ir prieskonius sumaišyti, gerai išsukti, supilti į riebalais išteptą kekso formą ir, uždengus pergamentiniu popieriumi, kepti orkaitėje arba virti, įstačius į indą su vandeniu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |