Greitoji paieška

Maltos mėsos kepsnys su kepenėlėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Lašinukus paspirginti. Spirgučius išimti, o taukuose pakepinti sumaltas kepenėles.

Maltą mėsą, pakepintas kepenėles, kiaušinius, spirgučius, išmirkytą bandelę, smulkiai supjaustytą svogūną ir prieskonius sumaišyti, gerai išsukti, supilti į riebalais išteptą kekso formą ir, uždengus pergamentiniu popieriumi, kepti orkaitėje arba virti, įstačius į indą su vandeniu.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?