Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Paruoštą, nuplautą, be plėvių mėsą prismaigstykite lašinių, pasūdykite, apibarstykite pipirais.
Margarine pakepkite smulkintus svogūnus, prieskonines daržoves, sudėkite mėsą ir viską apkepkite.
Sudėkite prieskonius, smulkintą citrinos žievelę, užpilkite trupučiu vandens ir troškinkite.
Beveik minkštą mėsą išimkite, skystį nugarinkite, o likusiuose riebaluose pakepinkite miltus ir praskieskite vandeniu bei vynu.
Į padažą suberkite džiūvėsius, sudėkite slyvų drebučius, pavirinkite ir nukoškite.
Padažą pagardinkite citrinos sultimis, tuomet sudėkite smulkintus migdolus, išmirkytas razinas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |