Greitoji paieška

Troškinta elniena slyvų padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Paruoštą, nuplautą, be plėvių mėsą prismaigstykite lašinių, pasūdykite, apibarstykite pipirais.

Margarine pakepkite smulkintus svogūnus, prieskonines daržoves, sudėkite mėsą ir viską apkepkite.

Sudėkite prieskonius, smulkintą citrinos žievelę, užpilkite trupučiu vandens ir troškinkite.

Beveik minkštą mėsą išimkite, skystį nugarinkite, o likusiuose riebaluose pakepinkite miltus ir praskieskite vandeniu bei vynu.

Į padažą suberkite džiūvėsius, sudėkite slyvų drebučius, pavirinkite ir nukoškite.

Padažą pagardinkite citrinos sultimis, tuomet sudėkite smulkintus migdolus, išmirkytas razinas.

Ingredientai

  • Čiobreliai :žiupsnelis
  • Citrinos sultys:pagal skonį
  • Citrinos žievelė:1 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Džiūvėsiai:1 šaukštas
  • elniena:500 g.
  • Juodieji pipirai:3 vnt.
  • Kadagio uogos:2 vnt.
  • kvapusis pipiras:1 vnt.
  • Lašiniai:40 g.
  • Lauro lapas:1 vnt.
  • Margarinas:1 šaukštas
  • Migdolai:1 šaukštas
  • Miltai:1 šaukštas
  • Prieskoninės daržovės:truputis
  • Raudonas vynas:0,5 stiklinės
  • Razinos:1 šaukštas
  • slyvų drebučiai:2 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?