Veršiena su sūriu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vieną ar du veršienos gabalus įtrinkite druska, sumaišyta su pipirais, ir iš visų pusių apkepkite karštuose riebaluose. Po to mėsą sudėkite į puodą, supilkite riebalus, kuriuose ji kepė, pridėkite skiltelėmis supjaustytų morkų, svogūnų ir troškinkite orkaitėje. Kai morkos pagels, įpilkite stiklinę vandens ir troškinkite toliau. Vandenį pilkite kelis kartus, kol veršiena išsitroškins.

Troškintą veršieną išimkite iš puodo, atvėsinkite ir supjaustykite skersai raumens griežinėliais. Kiekvieną griežinėlį iš vienos pusės aptepkite suminkštintu sviestu ir ištepta puse prispauskite prie tarkuoto sūrio, kad šis priliptų.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?