Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vieną ar du veršienos gabalus įtrinkite druska, sumaišyta su pipirais, ir iš visų pusių apkepkite karštuose riebaluose. Po to mėsą sudėkite į puodą, supilkite riebalus, kuriuose ji kepė, pridėkite skiltelėmis supjaustytų morkų, svogūnų ir troškinkite orkaitėje. Kai morkos pagels, įpilkite stiklinę vandens ir troškinkite toliau. Vandenį pilkite kelis kartus, kol veršiena išsitroškins.
Troškintą veršieną išimkite iš puodo, atvėsinkite ir supjaustykite skersai raumens griežinėliais. Kiekvieną griežinėlį iš vienos pusės aptepkite suminkštintu sviestu ir ištepta puse prispauskite prie tarkuoto sūrio, kad šis priliptų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |