Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Jautienos nugarinę supjaustyti gabaliukais, į kiekvieną truputį prismaigstyti česnakų.
Į puodą supilti aliejų, pašildyti, pakepinti bulves, batatus, paskui - mėsos gabaliukus. Viską išimti iš aliejaus, sudėti griežinėliais supjaustytus svogūnus ir likusius susmulkintus česnakus, pakepinti, supilti pomidorų tyrę. Sudėti mėsą, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti vandens. Užvirinti. Tada sudėti nuluptas ir gabaliukais supjaustytas daržoves.
Virti 30 min. ant vidutinės ugnies. Sudėti bulves ir batatus, virti dar 20 - 30 min. ant silpnos ugnies.
Tiekti su ryžiais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |