Greitoji paieška

Jautienos ragu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Jautienos nugarinę supjaustyti gabaliukais, į kiekvieną truputį prismaigstyti česnakų.

Į puodą supilti aliejų, pašildyti, pakepinti bulves, batatus, paskui - mėsos gabaliukus. Viską išimti iš aliejaus, sudėti griežinėliais supjaustytus svogūnus ir likusius susmulkintus česnakus, pakepinti, supilti pomidorų tyrę. Sudėti mėsą, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti vandens. Užvirinti. Tada sudėti nuluptas ir gabaliukais supjaustytas daržoves.

Virti 30 min. ant vidutinės ugnies. Sudėti bulves ir batatus, virti dar 20 - 30 min. ant silpnos ugnies.

Tiekti su ryžiais.

Ingredientai

  • arachisų aliejus:600 g.
  • batatai:300 g.
  • Bulvės:300 g.
  • Česnakai:15 g.
  • Druska:truputis
  • Jautiena:600 g.
  • Kopūstai:150 g.
  • Lauro lapai:keletas
  • Moliūgai:250 g.
  • Morkos:150 g.
  • Pipirai:truputis
  • Pomidorų tyrė:180 g.
  • ropės:150 g.
  • Svogūnai:150 g.
  • Vanduo:1 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?