Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Rudeninis grybų padažas.
Grybų sultinio receptą galima rasti šioje svetainėje. Vietoj aliejaus taip pat galima naudoti lydytą sviestą.
Grybų sultinys perkošiamas, o grybai smulkiai sukapojami. Baltai pakepinti miltai atskiedžiami grybų sultiniu, 7-10 min. pavirinami, pasūdomi, perkošiami ir sudedami virti grybai, pakepinti su smulkiai pjaustytais svogūnais.
Grybų padažas paduodamas prie bulvių ir kruopų patiekalų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |