Greitoji paieška

Grybų padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Rudeninis grybų padažas.

Gaminimas

Grybų sultinio receptą galima rasti šioje svetainėje. Vietoj aliejaus taip pat galima naudoti lydytą sviestą.

Grybų sultinys perkošiamas, o grybai smulkiai sukapojami. Baltai pakepinti miltai atskiedžiami grybų sultiniu, 7-10 min. pavirinami, pasūdomi, perkošiami ir sudedami virti grybai, pakepinti su smulkiai pjaustytais svogūnais.

Grybų padažas paduodamas prie bulvių ir kruopų patiekalų.

Ingredientai

Žymės:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?