Greitoji paieška

Grybų padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Rudeninis grybų padažas.

Gaminimas

Grybų sultinio receptą galima rasti šioje svetainėje. Vietoj aliejaus taip pat galima naudoti lydytą sviestą.

Grybų sultinys perkošiamas, o grybai smulkiai sukapojami. Baltai pakepinti miltai atskiedžiami grybų sultiniu, 7-10 min. pavirinami, pasūdomi, perkošiami ir sudedami virti grybai, pakepinti su smulkiai pjaustytais svogūnais.

Grybų padažas paduodamas prie bulvių ir kruopų patiekalų.

Ingredientai

Žymės:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?