Greitoji paieška

Jautienos sultinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas:
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Austriškas jautienos sultinio receptas.

Gaminimas

Kaulus sudėti į šaltą vandenį, 1 val. virti, po to sudėti jautieną, porus, svogūnus, čiobrelius, lauro lapus ir pipirus. Jei reikia, nugriebti putas ir virti dar 2 val. ant silpnos ugnies.

Mėsa, supjaustyta gabaliukais, duodama ant lėkštės kartu su tarkuotais obuoliais, daržovėmis ir krienais, sumaišytais lygiomis dalimis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

ricardas
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skani sriuba neapsakomai!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?