Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas:
Austriškas jautienos sultinio receptas.
Kaulus sudėti į šaltą vandenį, 1 val. virti, po to sudėti jautieną, porus, svogūnus, čiobrelius, lauro lapus ir pipirus. Jei reikia, nugriebti putas ir virti dar 2 val. ant silpnos ugnies.
Mėsa, supjaustyta gabaliukais, duodama ant lėkštės kartu su tarkuotais obuoliais, daržovėmis ir krienais, sumaišytais lygiomis dalimis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |