Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žuvies file supjaustyti gabaliukais, pagardinti druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais, apšlastyti citrinos sultimis. Gabaliukus apvalioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių. Morkas sutarkuoti, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Svogūnus apkepti, kol suminkštės, suberti morkas ir viską kartu apkepti. Pagardinti druska, pipirais. Ant viršaus sudėti žuvį, supilti grietinėlę ir patroškinti apie 10min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |