Greitoji paieška

Baklažanų apkepas (Moussaka)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Graikiškas baklažanų apkepo receptas.

Gaminimas

Vietoje jautienos tinka ir aviena, o vietoj cinamono galima dėti ir trinto muskato riešuto.

Baklažanus nulupti, supjaustyti išilgai juostelėmis ir panardinti 2 minutėms į verdantį vandenį, prieš tai į jį įpylus šaukštą aliejaus. Išgriebtus baklažanus nuvarvinti, nusausinti ir apkepinti įkaitintame aliejuje.

Mėsą sumalti, sudėti smulkiai supjaustytus ir pakepintus aliejuje svogūnus. Pavarstyti druska, pipirais, cinamonu (arba trintu muskato riešutu), tarkuotu sūriu.

Į pailgos formos indą dėti pakaitomis sluoksnį baklažanų, sluoksnį mėsos ir t.t.

Viršų užpilti plaktais kiaušiniais. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje 45 minutes.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?