Greitoji paieška

Baklažanų apkepas (Moussaka)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Graikiškas baklažanų apkepo receptas.

Gaminimas

Vietoje jautienos tinka ir aviena, o vietoj cinamono galima dėti ir trinto muskato riešuto.

Baklažanus nulupti, supjaustyti išilgai juostelėmis ir panardinti 2 minutėms į verdantį vandenį, prieš tai į jį įpylus šaukštą aliejaus. Išgriebtus baklažanus nuvarvinti, nusausinti ir apkepinti įkaitintame aliejuje.

Mėsą sumalti, sudėti smulkiai supjaustytus ir pakepintus aliejuje svogūnus. Pavarstyti druska, pipirais, cinamonu (arba trintu muskato riešutu), tarkuotu sūriu.

Į pailgos formos indą dėti pakaitomis sluoksnį baklažanų, sluoksnį mėsos ir t.t.

Viršų užpilti plaktais kiaušiniais. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje 45 minutes.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?