Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Graikiškas baklažanų apkepo receptas.
Vietoje jautienos tinka ir aviena, o vietoj cinamono galima dėti ir trinto muskato riešuto.
Baklažanus nulupti, supjaustyti išilgai juostelėmis ir panardinti 2 minutėms į verdantį vandenį, prieš tai į jį įpylus šaukštą aliejaus. Išgriebtus baklažanus nuvarvinti, nusausinti ir apkepinti įkaitintame aliejuje.
Mėsą sumalti, sudėti smulkiai supjaustytus ir pakepintus aliejuje svogūnus. Pavarstyti druska, pipirais, cinamonu (arba trintu muskato riešutu), tarkuotu sūriu.
Į pailgos formos indą dėti pakaitomis sluoksnį baklažanų, sluoksnį mėsos ir t.t.
Viršų užpilti plaktais kiaušiniais. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje 45 minutes.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |