Greitoji paieška

Avienos šašlykas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Avienos šašlykas turkiškai. (Chich-kebab)

Gaminimas

Avieną i 3 cm kubeliais (po 4 kubelius kiekvienam asmeniui). Išimti plėves, gyslas, riebalus. Mėsą sudėti į molinį dubenį, suberti perpjautus pusiau lauro lapus, trupintus čiobrelius, nuluptus ir griežinėliais supjaustytus svogūnus, supilti aliejų. Nedėti nei druskos, nei pipirų. Uždengti dangčiu ir palikti nakčiai. Sekančią dieną suverti ant iešmų mėsos gabaliukus pakaitomis su lauro lapais. Jei ant mėsos bus čiobrelių trupinėlių, palikti juos.

10 minučių pakaitinti grilį, sudėti iešmus. Kepti vieną pusę apie 5 minutes, po to šašlyką apsukti. Kepimo trukmė priklauso nuo to, ar norima valgyti kraujuojančią, ar gerai iškepusią mėsą. Kai mėsa iškepusi, pabarstyti druska ir pipirais, ir tuoj pat tiekti.

Šašlykui galima panaudoti pusę citrinos: jos sultimis suvilgoma mėsa, kad būtų skanesnė.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?