Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Troškinta kiauliena su kmynais
Aprašymas
Troškinta kiauliena su kmynais ir obuoliais. 1 porcija.
Gaminimas
Nesupjaustytą kiaulienos gabalą ištrinkite druska, sumaišyta su pipirais, apvoliokite miltuose ir apkepkite riebaluose. Po to įdėkite į puodą, suberkite nuplikytus kmynus, supilkite pasilikusius nuo kepimo riebalus, įpilkite maždaug 50 g. vandens ar sultinio ir, uždengus dangčiu, troškinkite. Jei vanduo išgaruos, o mėsa dar bus kieta, pakartotinai įpilkite jo. Pabaigoje sudėkite susmulkintus svogūnus, nuluptus supjaustytus obuolius ir viską kartu troškinkite 5 - 6 min. , kol obuoliai suminkštės.
Kai mėsą išimsite, pasilikusį padažą pertrinkite pro sietą, pagal skonį įberkite druskos.
Kiaulieną supjaustykite skersai raumens griežinėliais, sudėkite į lėkštę ir užpilkite padažu.
Ingredientai
- Druska:pagal skonį
- Kiauliena:130 g.
- Kmynai:pagal skonį
- Miltai:truputis
- obuolys:1 vnt.
- Pipirai:pagal skonį
- Riebalai:truputis
- Svogūnas:1 vnt.
Receptas #7526
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |