Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Paruoštas liežuvis apkepinamas įkaitintuose riebaluose iki gražios spalvos ir išimamas. Į tuos pačius riebalus pridedama supjaustytų prieskoninių daržovių, pakepinama, apibarstoma miltais ir dar pakepinama, kol miltai pagelsta. Pridedama pomidorų tyrės arba sulčių, acto, atskiedžiama sultiniu arba vandeniu. Šiuo mišiniu užpilamas liežuvis, kuris uždengiamas ir troškinamas.
Baigiant troškinti, pasūdoma, sudedami pipirai, lauro lapai. Ištroškintas liežuvis išimamas, padažas perkošiamas, kartu pertrinant ir daržoves. Tada įdedama sviesto ir druskos pagal skonį.
Liežuvis supjaustomas gabalėliais ir aplaistomas padažu.
Patiekiamas su bulvių koše.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |