Greitoji paieška

Troškintas liežuvis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Paruoštas liežuvis apkepinamas įkaitintuose riebaluose iki gražios spalvos ir išimamas. Į tuos pačius riebalus pridedama supjaustytų prieskoninių daržovių, pakepinama, apibarstoma miltais ir dar pakepinama, kol miltai pagelsta. Pridedama pomidorų tyrės arba sulčių, acto, atskiedžiama sultiniu arba vandeniu. Šiuo mišiniu užpilamas liežuvis, kuris uždengiamas ir troškinamas.

Baigiant troškinti, pasūdoma, sudedami pipirai, lauro lapai. Ištroškintas liežuvis išimamas, padažas perkošiamas, kartu pertrinant ir daržoves. Tada įdedama sviesto ir druskos pagal skonį.

Liežuvis supjaustomas gabalėliais ir aplaistomas padažu.

Patiekiamas su bulvių koše.

Ingredientai

  • Actas:truputis
  • Druska:truputis
  • Lauro lapai:truputis
  • Liežuvis:800 g.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Morka:1/2 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Pomidorų tyrė:2 šaukštai
  • Riebalai:3 šaukštai
  • Salieras:truputis
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?